29/January/2019

LA MANCOMUNITAT DE LA VALL D´ALBAIDA PRESENTA A FITUR UNA WEBAPP DESENVOLUPADA PER EMPRESES D´INNOVALL PER A ORGANITZAR ESCAPADES. LA WEBAPP ES TROBA A www.valldalbaida.com

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida va presentar el dijous, 24 de Gener a Fitur el “Planificador Turístic de la Vall d’Albaida”, una webapp que permetrà a les persones usuàries organitzar un pla de viatge personalitzat tenint en compte les preferències i necessitats d’aquestes.  El vicepresident de la Mancomunitat, Jaime Peris, ha sigut l’encarregat de presentar aquest nou servei, acompanyat de la tècnica del departament de Turisme, Natàlia Quilis i de Jorge Serna de l´empresa Gestiweb, una de les empreses d´INNOVALL que ha participat en el desenvolupament d´aquest Planificador Turistic.                         


D’aquesta manera, Peris explicava que “volem oferir al turista que vinga a conéixer la nostra comarca un pla guiat en el qual s’inclouen visites, estances, establiments d’hostaleria i activitats i que aquest pla estiga personalitzat, tenint en compte les seues preferències. Amb el ‘Planificador Turístic’, l’usuari marcarà els seus gusts, el municipi i les dades del seu viatge i obtindrà un pla amb el qual podrà traure el màxim partit a tota l’oferta turística, mediambiental, cultural i gastronòmica de la Vall d’Albaida” declarava Peris.

El “Planificador Turístic” permetrà a més consultar, recalcular i modificar qualsevol pla perquè el resultat s’ajuste completament a les necessitats i característiques concretes de la persona visitant. Tot açò d’una manera senzilla, ràpida i gratuïta. A més, aquesta Web App considera les agendes pròpies dels municipis de la comarca i les activitats de la Mancomunitat de Municipis, perquè els usuaris no es perden res a l’hora d’organitzar la seua escapada a la Vall d’Albaida.

Per la seua banda, Quilis destacava que el “Planificador Turístic” és una més de les accions incloses dins del Pla de Competitivitat Turística de la Vall d’Albaida. “El que volem és impulsar el turisme a la nostra comarca. La Vall d’Albaida té 34 municipis amb una gran quantitat d’ofertes i experiències a través de les quals conéixer el territori i és per això que hem volgut fer ús de les noves tecnologies per a oferir a totes les persones que ens visiten un pla el més personalitzat possible” concloïa la tècnica.


El Planificador Turístic de la Vall d'Albaida ha estat creat mitjançant el disseny previ d'un Open Data amb una estructura de dades completa i oberta i en el seu desenvolupament han participat coordinadament Proselección i Gestiweb, empreses pertanyents a Innovall.