01/October/2017

Jornada formativa sobre Indústria 4.0 i eficiència energètica a la seu de COEVAL convocada per ASELEC

 
 

 

La seu de COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida), situada a Ontinyent, acollirà una jornada formativa organitzada per ASELEC (Associació d’Empresaris Instal·ladors Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València) – FEMEVAL (Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana) i inclosa en la iniciativa “València Indústria Connectada 4.0” que se celebrarà dijous que ve, 4 d’octubre, a les 16 hores a Ontinyent, concretament en la citada seu de COEVAL i serà impartida per l’ITE (Institut Tecnològic de l’Energia). Per a obtenir més informació i inscriure’s en la Jornada cal dirigir-se al telèfon d’ASELEC-FEMEVAL: 96 371 97 61.

La jornada tractarà un tema important per a les empreses i el territori com és l’adaptació a una situació que ha arribat per a quedar-se: la indústria 4.0 i la importància de l’eficiència energètica en aquest tema.

El contingut fonamental que es tractarà en la jornada fa referència a conéixer la transformació digital per a una indústria més competitiva, quines tecnologies han de ser aplicades a l’eficiència energètica i quina ha de ser la visió de l’impacte de les tecnologies indústria 4.0 en l’empresa.

A causa de l’especial relació de col·laboració contínua que duen a terme COEVAL i ASELEC s’ha decidit celebrar una de les quatre jornades que FEMEVAL organitza en la província de València a Ontinyent (les tres restants seran a València, Gandia i Puçol), concretament en la Seu de COEVAL, per a facilitar que les empreses de la Vall d’Albaida i comarques veïnes puguen conéixer els continguts d’aquesta interessant jornada.