13/April/2017

INNOVALL CLUSTER ASSISTEIX A LA FIRA ADVANCED FACTORIES SOBRE INDUSTRIA 4.0

Rafael Pla, president d'Innovall, en la fira Advanced Factories

Des d´ Innovall Clúster s’ ha valorat positivament aquesta Fira així com els contactes realitzats per a l’Eix Industrial l’Olleria-Ontinyent-Alcoi-Ibi

 

Una delegació del clúster Innovall ha assistit a la fira Advanced Factories, primera fira sobre la fàbrica del futur celebrada a Barcelona. Esta cita ha reunit a les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, juntament amb totes les tecnologies que estan impulsant la reindustrialització, la millora de la competitivitat industrial o proporcionant nous models de negoci com la intel·ligència artificial, realitat virtual o augmentada, big data, ciberseguridad, internet de les coses o el cloud industrial.

Des d’Innovall afirmen que “ha sigut una fira per a descobrir les tendències tecnològiques relacionades amb la indústria 4.0”. En aquest nou paradigma s’han inclòs sessions no tecnològiques on s’ha parlat de temes com el talent, la formació, les polítiques industrials i altres factors humans i socials.

Advanced Factories és la nova fira professional dirigida al sector industrial amb l’objectiu de dotar als empresaris, executius i professionals amb les últimes innovacions, tendències, productes i solucions en Indústria 4.0 que els ajuden a transformar les seues empreses, crear nous conceptes i models de negoci.

Des de Innovall Clúster el seu President Rafael Pla ha valorat positivament aquesta Fira així com els contactes realitzats donat el procés de reindustrialització que s’està impulsant a la Comunitat Valenciana i especialment l’Eix Industrial l’Olleria-Ontinyent-Alcoi-Ibi.