30/June/2021

I JORNADA IMPULS DE LA CPI ONTINYENT 6 DE JULIOL 2021

La Compra Pública Innovadora (CPI) fomenta a l'Administració pública a realitzar una compra intel·ligent, millorant els seus resultats, solucions i / o serveis a través dels beneficis de la I + D + i, alhora que es fomenta la innovació del teixit empresarial a través d'una escolta i consulta actives en lloc de reactives.

Esta eina aprofita la capacitat de compra de totes les administracions per a impulsar el desenvolupament d'innovacions que no només eleven la qualitat i eficiència dels serveis públics, sinó que contribueixen també a millorar la competitivitat de les nostres empreses.

en aquest sentit, des de l’Ajuntament d’Ontinyent es vol apropar la CPI a les empreses del territori amb una perspectiva molt pràctica: com funciona la CPI, com pot repercutir al teixit empresarial i com podem posar en marxa projectes de col·laboració publico-privada que milloren la qualitat de vida de la ciutadania.

Per això, el proper dimarts 6 de juliol es celebra la JORNADA IMPULS DE LA CPI ONTINYENT. La jornada serà en metodologia presencial o telemàtica.

Per qüestions d'aforament cal registrar-se al següent link.

LINK INSCRIPCIÓ

Aquest projecte té el suport de l'Agència Valenciana de Innovació.